dinsdag 14 januari 2014

Veilig aangekomen in Dubai
Vanochtend vroeg om 04.00 opgehaald en zijn we vertrokken naar de eerste stop Dubai. Het afscheid nemen van onze kinderen was zeer moeilijk. Het vliegtuig vertrok om 06:50 uur. De reis ging goed en om 13:10 Nederlandse tijd  landen we op Dubai Airport. In Dubai hebben we een tijdsverschil van 3 uur dus is het gelijk 16:10. Zo gaan de dagen snel voorbij.Bij de douane dacht Fatema in de verkeerde rij te staan en dacht even onder een hekje door te kruipen. Gelijk alle alarm bellen af en Fatema moest weer in haar eigen rij gaan staan.  hahaha

Iets minder voorspoedig ging het met de huurauto. Na lang wachten kregen we eindelijk onze auto een Toyota Corolla. Op met vol goede moed naar het Tulip Inn hotel ergens in Dubai. Al snel bleek dat onze TomTom niet werkte. Met een klein kaartje welke we bij de reservering kregen gingen we toch op zoek.

Na twee uur dwalen door Dubai en diverse malen de weg gevraagd te hebben aan een verdwaalde Arabier hadden we eindelijk het hotel gevonden. Vet balen maar wel blij.

Om 22.00 nog even lekker gegeten bij een Indiaans restaurant. Wel werden we direct naar boven gestuurd. Het bleek dat vrouwen apart moesten eten.

Daarna Piet en Peter maar even een pilsje halen in de 24hrs supermarkt. Fout dat mag hier niet in het openbaar verkocht worden. Geen alcohol dus. Lekker een avondje geteerd op Cola hahaha

Morgen Dubai verkennen. Eerst even een goede landkaart kopen :-)

-------------------------------------------------------------
nog maar een paar leuke plaatjes;

Geen opmerkingen:

Een reactie posten